divendres, 21 d’octubre del 2011

Acció al Concert de Benvinguda de la Universitat

Ahir, 20 d’octubre va tindre lloc a la plaça de bous de València el concert de benvinguda que cada any organitza la Universitat de València. Com és habitual en el últims anys, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans va estar present per reivindicar els drets del col•lectiu estudiantil, i ho va demostrar amb diverses accions.
 
 Abans del concert es varen repartir centenars de pamflets mitjançant els quals es convocava a la manifestació i a la vaga, que tindrà lloc el proper 17 de novembre. Val a dir que els motius d’aquestes noves mobilitzacions convocades pel sindicat no són altres que el descontent per part del sector estudiantil per l’augment de les taxes, les nombroses retallades, la privatització de l’educació, etc.
 
Més tard, i ja dins del recinte taurí, es va desplegar una pancarta vertical, que es feia visible a la part de fora de la plaça, per tal que la gent que feia cua per a entrar al concert poguera llegir-la. Tant en aquesta pancarta, com en els centenars de paperets de colors que es van llençar des del tercer pis de la plaça, el SEPC va tornar a convocar per a la jornada de lluita del 17-N. Després, entre dos cançons del grup estel•lar de la nit, es van desplegar dues pancartes més, il•luminades amb focs d’artifici, en les quals es feia palès el descontent del sindicat i l'alumnat vers l’augment de taxes i s’incitava al sector estudiantil a mobilitzar-se.
 
Des del SEPC de València vam quedar molt satisfets per les accions que es van dur a terme, ja que les vam poder realitzar tal i com havíem planejat, però, sobretot, per la resposta positiva dels assistents davant la nostra iniciativa. Ara cal que aquesta resposta positiva es trasllade als carrers el proper 17 de novembre.
 
Visca la lluita estudiantil! Cap a la VAGA del 17-N!