dilluns, 23 de gener del 2012

Solidaritat activa amb la Koordinadora del Park Alkosa

La Koordinadora del Park Alkosa, després d'haver estat durant aquests dies duent a terme la seua vaga de fam a un local cedit per l'arquebisbat, va ser desallotjada el passat 4 de gener per ordre de les jerarquies eclesiàstiques. Les veïnes i veïns, però, lluny de rendir-se, van decidir continuar amb la seua lluita i es van traslladar a l'edifici històric de la Universitat de València, al carrer de La Nau.
Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb la lluita de les companyes i companys de la Koordinadora del Park Alkosa, el quals es troben duent a terme una vaga de fam que dura ja dues setmanes.
 Aquest col•lectiu, que representa tot un exemple d'autorgantizació i dignitat en la lluita pels drets socials i laborals de la classe treballadora, es troba dins d'un conflicte amb l'Ajuntament d'Alfafar, el qual no sols es nega a pagar-los més de 300 000€ que els deu pel seu treball, sinó que a més a més vol trencar l'acord que mantenia fins ara amb les veïnes i veïns d'aquest barri.
La pilota es troba d'aquesta manera a la teulada dels òrgans de govern de la Universitat de València, als quals des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans exigim que es comprometin amb la lluita pels seus drets socials i laborals de la Koordinadora del Park Alkosa i els permetin dur a terme la seua protesta a l'edifici de la universitat.
A més a més, fem una crida a tots els membres de la comunitat universitària, alumnes, grups polítics i assemblees de facultat, professors i professores i PAS, per tal de que donen suport a aquest exemple de lluita i s'adherisquen a les diferents mobilitzacions que es duran a terme els propers dies, com ara la manifestació convocada el pròxim 12 de gener a la Plaça de Manises.
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans

Gener de 2012